top of page
 • Är du osäker på vad du ska boka för behandling?
  Ring oss så hjälper vi dig gärna! Tänk på att om du vill göra en stor förändring tex bli ljus från några år av hemma färgning kommer vi att behöva mycket mer tid än standardbehandlingen, så för att du ska få den tid ditt hår behöver råder vi dig att ringa till oss istället för att använda internetbokningen!
 • Rent eller smutsigt hår?
  Vi får ofta frågor om man bör tvätta håret innan färgbehandling. ​ 1. Om du vill göra slingor är det mycket bättre om håret är rent, det blir jämnare. ​ 2. Det kan vara svårt att få färgen att täcka i botten om ditt hår är proppat med styling produkter så då är det bättre med rent hår! ​ 3. Om ditt hår tvättades i förrgår och du inte använder stylingprodukter brukar det vara okej ändå:)
 • Har du egen brunn?
  Det är väldigt viktigt att berätta för din frisör att du har egen brunn hemma. För OM den brunnen innehåller koppar till exempel så kan det blir en kraftig reaktion i håret med blekning. Då kan man behöva tvätta håret innan färgbehandling och då kommer det att krävas mera tid! Ring och meddela oss om så är fallet!
 • Vad betyder bottenfärg?
  Behandlingen bottenfärg betyder att vi kommer att lägga en färg med pensel direkt på botten. Om du vill ha slingor i utväxten välj behandlingen slingor i utväxt. Dessa behandlingar är olika långa och det kan bli svårt för oss att hinna med att göra slingor istället för bottenfärg.
DSC00580_edited.jpg
bottom of page