Om oss

Förr bodde Portvakten i det lilla huset Portvaktsstugan i Kopparlunden, som nu är vår älskade arbetsplats. Här kommer några korta presentationer av de nuvarande Portväktarna.

 • Kim Zettervall

  Just nu är jag föräldraledig! 

  Frisör

 • Amanda Eklund

  Jag utbildade mig till frisör 06-09 på Carlforsska Gymnasiets frisörutbildning. Tog Gesällbrevet 2009 och Mästarbrevet 2016! Det är fantastiskt roligt att få jobba som frisör, och att få arbeta i ett team som uppskattar och utvecklar varandra som vi gör här på Portvakten!

  Frisör

 • Victoria Fernkvist

  Jag har gått min frisörutbildning på Svenska Frisör Akademin i Linköping och blev klar i juni 2011. Jag älskar att jobba med olika typer av människor och att man alltid får göra olika kreativa frisyrer och färger. Mitt mål är att våga och utvecklas och det gör jag varje dag!

  Frisör

 • Shannon Ivars McDonald

  I am a licensed cosmetologist coming from metro Detroit Michigan in the USA. I took my gesällbrev directly after moving to Västerås in 2011. I speak English but understand Swedish. I absolutely love the creativity in making people look and feel beautiful on a daily basis!

  Frisör

 • Felicia Jinnevång

  Jag har gått min frisörutbildning på carlforsska gymnasiet 2008-2011 och tog därefter mitt gesällbrev. Jag har lång erfarenhet i både färg och form, jag älskar att skapa och är alltid redo för nya utmaningar! Nu har jag tagit mig ytterligare ett steg för utveckling och följer min dröm!

  Frisör

 • Ulrika Nguyen

  Jag utbildade mig till frisör på Västerås Praktiska Gymnasium 09-12 och tog sedan gesällbrevet efter det. Jag älskar att få vara kreativ och träffa nya människor varje dag. Det bästa med frisöryrket är att man aldrig blir fullärd, man får ständigt nya utmaningar med färg och form.

  Frisör

 • Emma Norström 

  Jag gick min frisörutbildning på Västerås Praktiska Gymnasium 2014-2017, gesällen tog jag 2018. Att få träffa så mycket nya människor varje dag, och samtidigt få göra det jag älskar gör att frisöryrket passar mig perfekt! Här får jag chansen att verkligen ta hand om mina kunder i både klipp och färg, även ögonbryn och fransar. Jag strävar alltid efter utveckling och nya utmaningar!

  Frisör

sax00033-v1.jpg

Tavlorna

på Portvakten

 

Samtliga tavlor på salongen är skapade av Kristoffer Hasselberg och säljs för 300 kronor styck. Om du fattar tycke för en tavla när du besöker oss så tveka inte utan se till att få med dig ett stycke unik konst hem. Tavlorna kommer att bytas regelbundet så kom ihåg att gå ett varv och titta medan du väntar på din tur.

ÖPPETTIDER

 

Måndag–Fredag: 9.00-18.00

Lördag:  9.00- 15.00 (kan variera)

Söndag: Stängt

TELEFON

021-12 60 00

BESÖKSADRESS

 

Kopparlundsvägen 2

721 30 Västerås

Sverige

© 2021 AV JAG HJÄRTAR

 

jaghjartar.com

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle